חזה עוף אפוי ברוטב משמש, חרדל וטימין

4 מנות חומרים: 4 חזות עוף, ללא עור ועצמות 1/4 כוס רוטב סויה קיקומן 4 כפות ריבת משמש 1/2 כפית חרדל (עדיף דיז'ון) 1 שן שום כתושה 1 כפית עלי טימין טרי או 1/4 כפית טימין מיובש אופן ההכנה: מחממים את התנור ל-190 מעלות. שוטפים את חזה העוף ומייבשים. מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומניחים בה את העוף. מערבבים בקערה רוטב סויה קיקומן, ריבת משמש, חרדל, שום וטימין, ויוצקים על העוף באופן אחיד. אופים כ-10 דקות, הופכים ואופים כ-10 דקות נוספות, עד שהעוף מוכן. אין לאפות יתר על המידה. מגישים עם אורז לבן מאודה.

4 מנות
חומרים:
4 חזות עוף, ללא עור ועצמות
1/4 כוס רוטב סויה קיקומן
4 כפות ריבת משמש
1/2 כפית חרדל (עדיף דיז'ון)
1 שן שום כתושה
1 כפית עלי טימין טרי או 1/4 כפית טימין מיובש

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-190 מעלות.
שוטפים את חזה העוף ומייבשים.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומניחים בה את העוף.
מערבבים בקערה רוטב סויה קיקומן, ריבת משמש, חרדל, שום וטימין, ויוצקים על העוף באופן אחיד.
אופים כ-10 דקות, הופכים ואופים כ-10 דקות נוספות, עד שהעוף מוכן.
אין לאפות יתר על המידה.
מגישים עם אורז לבן מאודה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר