כנפי עוף בסויה, דבש ושום

חומרים: 8 כנפי עוף מנוקות וחצויות למישרה: ½ כוס קטשופ, או קופסה קטנה של רסק עגבניות מדוללת במעט מים 4 כפות רוטב סויה קיקומן 3 כפות דבש כף מיץ לימון 3 שיני שום כתוש 2 כפיות ג'ינג'ר קלוף ומגורר קורט מתערובת שבעת התבלינים S&B אופן ההכנה: מערבבים את חומרי המישרה בקערה. מוסיפים לקערה את הכנפיים. מכסים ומשרים במקרר ללילה. מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות). מסדרים את הכנפיים בתבנית (שומרים את קערת המישרה עם הנוזל שנשאר). צולים בתנור כ-30 דקות עד שהכנפיים שחומות. אחרי הצלייה מחזירים את הכנפיים לקערת המישרה ומערבבים בנוזל שנשאר. מגישים מייד.

חומרים:
8 כנפי עוף מנוקות וחצויות

למישרה:
½ כוס קטשופ, או קופסה קטנה של רסק עגבניות מדוללת במעט מים
4 כפות רוטב סויה קיקומן
3 כפות דבש
כף מיץ לימון
3 שיני שום כתוש
2 כפיות ג'ינג'ר קלוף ומגורר
קורט מתערובת שבעת התבלינים S&B

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המישרה בקערה. מוסיפים לקערה את הכנפיים. מכסים ומשרים במקרר ללילה.
מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות). מסדרים את הכנפיים בתבנית (שומרים את קערת המישרה עם הנוזל שנשאר).
צולים בתנור כ-30 דקות עד שהכנפיים שחומות.
אחרי הצלייה מחזירים את הכנפיים לקערת המישרה ומערבבים בנוזל שנשאר.
מגישים מייד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר