יָאקיטוֹרי (שיפודי עוף יפניים)

חומרים: 500 ג' חזה עוף חתוך לנתחים בגודל של ביס למישרה: חצי כוס רוטב טריאקי גורמה קיקומן, או רוטב טריאקי קיקומן לצלייה: שיפודי עץ אופן ההכנה: מניחים בקערה את נתחי העוף ויוצקים עליהם את המישרה. שומרים בכלי סגור במקרר לחצי שעה לפחות. בינתיים משרים גם את שיפודי העץ בכלי עם מים לחצי שעה. משפדים את נתחי העוף. צולים על גחלים לוהטות (או במחבת, או בגריל בתנור) 5-3 דקות. מדי פעם הופכים וטובלים את השיפודים בקערת המישרה, או שמברישים אותם במישרה. מגישים מייד.

חומרים:
500 ג' חזה עוף חתוך לנתחים בגודל של ביס

למישרה:
חצי כוס רוטב טריאקי גורמה קיקומן, או רוטב טריאקי קיקומן

לצלייה:
שיפודי עץ

אופן ההכנה:
מניחים בקערה את נתחי העוף ויוצקים עליהם את המישרה.
שומרים בכלי סגור במקרר לחצי שעה לפחות.
בינתיים משרים גם את שיפודי העץ בכלי עם מים לחצי שעה.
משפדים את נתחי העוף. צולים על גחלים לוהטות (או במחבת, או בגריל בתנור) 5-3 דקות.
מדי פעם הופכים וטובלים את השיפודים בקערת המישרה, או שמברישים אותם במישרה.
מגישים מייד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר