כיסוני הודו ממולאים

סרן ר', אלוף צה"ל למפקדים בבישול ל- 2007, הוא קצין המשרת ביחידת מודיעין מסווגת. לכן לא ניתן לפרסם את שמו, אך כן את מתכונו המנצח

חומרים לבצק:
חצי ק"ג קמח
שתי כפות אבקה אפייה
300 מ"ל מים פושרים

אופן הכנת הבצק:
מערבבים את הרכיבים ומניחים אותם במקרר עטופים בניילון נצמד.
מרדדים את הבצק ויוצרים ממנו כיסונים.

חומרים למילוי:
מערבבים 300 גרם חזה הודו קצוץ דק
2 פטריות שמפיניון גדולות קצוצות
2 פטריות יער קצוצות
חופן נענע קצוצה דק
חופן כוסברה קצוצה דק
כף סויה
שתי כפות שמן
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
4 פרחי כרובית קצוצים
מלח, פלפל וקורט פלפל שאטה

אופן הכנת הכיסונים:
ממלאים את הכיסונים במילוי.
מאדים אותם במשך 15 דקות.

חומרים לרוטב:
3 כפות סילאן
3 כפות רוטב סויה
כף מיץ לימון

הגשה:
יוצקים את הרוטב על הכיסונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר