חזה עוף במילוי אנטריקוט ברוטב תפוז

ל- 6 מנותחומרים:1 ק"ג חזה עוףמיץ מלימון אחד1/2 צנצנת מעדן תפוז סנט דלפור1/4 כוס צנוברים1 בצל חתוך לקוביותכף מעדן משמש סנט דלפור2 כפות שמן זית300 גרם נתח בשר אנטריקוט טחון11/2 פרוסות לחם יבש מלפני יומיים (מומלץ חלה)מלח ופלפלההכנה:מנקים את חזה העוף ובעזרת סכין חדה פותחים בכל חלק כיס מלא לכל האורך.מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את הבצל כ-3 דקות, עד לקבלת גוון זהוב. במעבד מזון קוצצים את הלחם (ללא הקשה) עד לקבלת פירורים. בקערה גדולה מערבבים יחד את הבצל, הבשר הטחון, הצנוברים, מעדן המשמש ופירורי הלחם. מתבלים בכפית וחצי מלח, 1/4 כפית פלפל ומערבבים היטב. ממלאים את פנים חזה העוף וסוגרים בעזרת קיסם.מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מחממים יחד במיקרוגל את מיץ הלימון ומעדן התפוז כחצי דקה.מתבלים את פרוסות חזה העוף במלח ופלפל. מחממים שמן במחבת גדולה וצולים את חזה העוף על אש גבוהה כ-4 דקות מכל צד. מוסיפים את תערובת מעדן התפוז ומביאים לרתיחה.ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-5 דקות ומגישים.

ל- 6 מנות

חומרים:
1 ק"ג חזה עוף
מיץ מלימון אחד
1/2 צנצנת מעדן תפוז סנט דלפור
1/4 כוס צנוברים
1 בצל חתוך לקוביות
כף מעדן משמש סנט דלפור
2 כפות שמן זית
300 גרם נתח בשר אנטריקוט טחון
11/2 פרוסות לחם יבש מלפני יומיים (מומלץ חלה)
מלח ופלפל

ההכנה:
מנקים את חזה העוף ובעזרת סכין חדה פותחים בכל חלק כיס מלא לכל האורך.
מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את הבצל כ-3 דקות, עד לקבלת גוון זהוב. במעבד מזון קוצצים את הלחם (ללא הקשה) עד לקבלת פירורים. בקערה גדולה מערבבים יחד את הבצל, הבשר הטחון, הצנוברים, מעדן המשמש ופירורי הלחם. מתבלים בכפית וחצי מלח, 1/4 כפית פלפל ומערבבים היטב. ממלאים את פנים חזה העוף וסוגרים בעזרת קיסם.
מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מחממים יחד במיקרוגל את מיץ הלימון ומעדן התפוז כחצי דקה.מתבלים את פרוסות חזה העוף במלח ופלפל. מחממים שמן במחבת גדולה וצולים את חזה העוף על אש גבוהה כ-4 דקות מכל צד. מוסיפים את תערובת מעדן התפוז ומביאים לרתיחה.
ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-5 דקות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר