קבבוני חזה עוף

מצרכים:800 גרם חזה עוף טחון 8 מקלות קינמון אורך אחיד 20 ס"מ 1/2 כוס פיטרוזליה קצוצה 1 כפית מלח1 כפית פלפל לבן טחון 1 כפית תבלין סטייק 2 כפות שמן זית 4 שיני שום כתוש אופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים יחד ומניחים במקרר להתייצב. מחלקים את הכמות ל– 8 חלקים ומגלגלים סביב מקל קינמון, ומשאירים במקרר לעוד שעה. אפשר לצלות מעל מחבת גריל או לאפות בתנור בתבנית מעט משומנת בשמן זית כ– 10 דקות בחום 180 מעלות.

מצרכים:
800 גרם חזה עוף טחון
8 מקלות קינמון אורך אחיד 20 ס"מ
1/2 כוס פיטרוזליה קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן טחון
1 כפית תבלין סטייק
2 כפות שמן זית
4 שיני שום כתוש

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד ומניחים במקרר להתייצב.
מחלקים את הכמות ל– 8 חלקים ומגלגלים סביב מקל קינמון, ומשאירים במקרר לעוד שעה.
אפשר לצלות מעל מחבת גריל או לאפות בתנור בתבנית מעט משומנת בשמן זית כ– 10 דקות בחום 180 מעלות.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר