מצרכים:
1 ק"ג כנפי עוף
למרינדה:
1/3 כוס וודקה או וודקה פרפקט בטעמי פירות
1/2 כוס דבש
1 כוס פירות יער קפואים + 1 כוס פירות-יער לפיזור על העוף (בנוסף למרינדה)
1 כף סוכר
1 כף סוכר וניל
1 כפית קינמון טחון
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה:
מרסקים בבלנדר את כל חומרי המרינדה.
מניחים את הכנפיים בתבנית אפייה, מערבבים ומורחים במרינדה.
מכניסים למקרר למינימום לילה לספיגת טעמים.
מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים את פירות-היער הנוספים מעל הכנפיים וצולים כ-40 דקות עד שהכנפיים שחומות יפה.
הערה:
אפשר לצלות מראש ולחמם לפני ההגשה.