מצרכים:
6 אפרוחים (או חצאי עופות קטנים)
1 ק"ג בצל קצוץ
2 כוסות שמן זית
200 גרם צנוברים
50 גר' סומאק
6 פיתות גדולות (פיתות טאבון)
מלח
פלפל
אופן הכנה:
שמים את האפרוחים או חצאי העופות בתבנית אפייה.
מתבלים במלח, פלפל ושמן זית ואופים עד שהם מוכנים.
מטגנים את הבצל בשמן הזית, בטיגון איטי מבלי להשחים, עד שהבצל מתרכך היטב.
מוסיפים לבצל את הצנוברים והסומאק, ומקפיצים יחד עד לקבלת צבע זהוב.
לפני ההגשה שמים על כל פיתה מעט מהבצל ושמן הזית.
מניחים את האפרוח או העוף המוכנים על הפיתה. מכסים בשאר הבצל, הסומאק והצנוברים.
הערה: אפשר להחזיר לתנור ולאפות עד שהפיתות פריכות והעוף מתחמם היטב.