מגדל חזה עוף עם תיבולים חצילים ונענע

מצרכים להכנת 2 מנות:1 חציל גדול5 כפות שמן זיתתיבולים חצילים ונענע של "קסם המדבר"בצל בינוני1 חזה עוף שלםרינג 8 ס"ממעט עלי נענע טרייםאופן ההכנה:פורסים 12 פרוסות עגולות ודקות מהחציל (בעובי של כ- 1/2 ס"מ). מטגנים את פרוסות החציל ב- 3 כפות שמן זית עד שמזהיבות.מניחים בצלחת על נייר מגבת, לקירור ולספיגת עודפי השומן.חותכים את חזה העוף לפרוסות דקות תוך הטיית הסכין באלכסון, לקבלת פרוסות רחבות. פורסים בצל לפרוסות דקות, ומטגנים אותו במחבת ב- 2 כפות שמן זית על אש גבוהה.מוסיפים 2 כפות תיבולים חצילים ונענע ומערבבים.מוסיפים את פרוסות חזה העוף תוך כדי ערבוב, בהדרגה.מקפיצים במשך כ-5 דקות, ואחר כך מניחים בצלחת בצד.סידור המנה:מניחים רינג בקוטר 8 ס"מ על צלחת ההגשה הראשונה.מניחים 2 פרוסות חציל בתחתית.מעל הפרוסות שמים 1/4 מכמות העוף המוקפץ.מניחים 2 פרוסות חציל מעל.בשכבה הבאה 1/4 מכמות העוף המוקפץ.בשכבה העליונה מניחים עוד 2 פרוסות חציל.מעטרים בעלי נענע, ומורידים הרינג בזהירות.חוזרים על הפעולה גם במנה הנוספת.אתר "קסם המדבר": www.desertmagic.co.il

מצרכים להכנת 2 מנות:
1 חציל גדול
5 כפות שמן זית
תיבולים חצילים ונענע של "קסם המדבר"
בצל בינוני
1 חזה עוף שלם
רינג 8 ס"מ
מעט עלי נענע טריים

אופן ההכנה:
פורסים 12 פרוסות עגולות ודקות מהחציל (בעובי של כ- 1/2 ס"מ).
מטגנים את פרוסות החציל ב- 3 כפות שמן זית עד שמזהיבות.
מניחים בצלחת על נייר מגבת, לקירור ולספיגת עודפי השומן.
חותכים את חזה העוף לפרוסות דקות תוך הטיית הסכין באלכסון, לקבלת פרוסות רחבות.
פורסים בצל לפרוסות דקות, ומטגנים אותו במחבת ב- 2 כפות שמן זית על אש גבוהה.
מוסיפים 2 כפות תיבולים חצילים ונענע ומערבבים.
מוסיפים את פרוסות חזה העוף תוך כדי ערבוב, בהדרגה.
מקפיצים במשך כ-5 דקות, ואחר כך מניחים בצלחת בצד.

סידור המנה:
מניחים רינג בקוטר 8 ס"מ על צלחת ההגשה הראשונה.
מניחים 2 פרוסות חציל בתחתית.
מעל הפרוסות שמים 1/4 מכמות העוף המוקפץ.
מניחים 2 פרוסות חציל מעל.
בשכבה הבאה 1/4 מכמות העוף המוקפץ.
בשכבה העליונה מניחים עוד 2 פרוסות חציל.
מעטרים בעלי נענע, ומורידים הרינג בזהירות.
חוזרים על הפעולה גם במנה הנוספת.


אתר "קסם המדבר": www.desertmagic.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר