כנפי עוף ברוטב חריף מתוק

ל- 6 מנות ציוד:כ-20 שיפודי במבוק, שרויים 15 דקות במיםחומרים:18 כנפי עוף נקיות וחצויות (ללא הקצה הקטן)למישרה:4 כפות קטשופ3 כפות רוטב צ'ילי מתוק2 כפות רוטב סויהכף רוטב סויהכף רוטב ברביקיו מעושןכף סוכר חוםשן שום כתושהכפית ג'ינג'ר מגורד עם הקליפה (לא חובה אבל כדאי)אופן ההכנה:מערבבים את כל חומרי המישרה ויוצקים אותה על הכנפיים.מערבבים היטב, כדי שהבשר יהיה מצופה היטב.משחילים כל 4 חלקי כנף על שני שיפודי עץ מקבילים. מניחים על רשת הגריל החמה וצולים בחום נמוך.מדי פעם מברישים במישרה.סגירת מכסה הגריל תקצר את זמן הצלייה באופן משמעותי: 30-25 דקות בגריל מכוסה, 30-45 דקות ללא מכסה.

ל- 6 מנות

ציוד:
כ-20 שיפודי במבוק, שרויים 15 דקות במים

חומרים:
18 כנפי עוף נקיות וחצויות (ללא הקצה הקטן)

למישרה:
4 כפות קטשופ
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
כף רוטב סויה
כף רוטב ברביקיו מעושן
כף סוכר חום
שן שום כתושה
כפית ג'ינג'ר מגורד עם הקליפה (לא חובה אבל כדאי)

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המישרה ויוצקים אותה על הכנפיים.
מערבבים היטב, כדי שהבשר יהיה מצופה היטב.
משחילים כל 4 חלקי כנף על שני שיפודי עץ מקבילים.
מניחים על רשת הגריל החמה וצולים בחום נמוך.
מדי פעם מברישים במישרה.

סגירת מכסה הגריל תקצר את זמן הצלייה באופן משמעותי: 30-25 דקות בגריל מכוסה, 30-45 דקות ללא מכסה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר