עוף במעדן חרוסת

נשארה לכם חרוסת מליל הסדר? הנה מתכון חגיגי ומיוחד לשימוש נוסף בחרוסת שנותרה

מצרכים:
1 ק"ג עוף מחולק
3 כפות מעדן חרוסת
1/2 כוס יין (או 1/2 כוס מים אם נוהגים)

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מסדרים את חלקי העוף בתבנית האפייה.
אופים את העוף בתנור לכ- 40 דקות.
מוציאים את התבנית בזהירות.
מוזגים את החרוסת והיין על העוף.
אופים עוד כ- 15 דקות.
מסדרים בקערת הגשה ומגישים לשולחן.


לפרטים על מוצרי "קסם המדבר": www.desertmagic.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר