מצרכים:
½ קילו כבדי עוף טריים ומנוקים
2 עגבניות
3 יח' בצל ירוק
חבילה רוקט
1 פלפל אדום
100 גר' צימוקי זיתים – בני דרום
לרוטב:
2 כפות שמן זית של בני דרום
3 כפות חומץ בלסמי
½ צנצנת ממרח עגבניות מיובשות – בני דרום
מלח
אופן ההכנה:
חותכים את כבדי העוף לחצאים ומנקים מהגידים.
מטגנים קלות במחבת ומניחים בצד.
חותכים את הפלפל והבצל הירוק לרצועות באורך 3 ס"מ, ואת העגבניות לשמיניות.
מערבבים בקערית את חומרי הרוטב, מניחים בקערה את כל החומרים, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים.