החומרים:
חבילת רצועות פילה עוף בשומשום בציפוי פריך
500 גרם שעועית ירוקה טרייה
1/2 כוס טריאקי
2 כפות שומשום קלוי
2 כפות טחינה גולמית
מלח פלפל
מים לפי הצורך
אופן ההכנה:
בסיר עם מים רותחים חולטים את השעועית כ-4 דקות, לאחר מכן מוציאים ומעבירים למי קרח.
בקערה מערבבים טחינה גולמית, מים, מלח ופלפל עד שמתקבלת טחינה.
במחבת עם מעט שמן מקפיצים את השעועית, ואליה מוסיפים שומשום.
מחממים את פילה העוף על פי ההוראות.
את השעועית מסדרים על צלחת הגשה,
מזליפים מעט טחינה, ומניחים מעל את רצועות פילה העוף בשומשום.