ל- 2 סועדים:
חומרים:
200 גר' עוף
1 כף חמאה
1 כוס יוגורט
1/2 כוס שמנת
10 חתיכות קשיו
חצי צרור כוסברה קצוצה
מיץ מלימון אחד
1 כף מלח
1 כף מסאלה (ניתן להשיג בחנויות המספקות חמרים מהמזרח)
אופן ההכנה:
משרים את העוף כ- 4 שעות.
מערבבים את החומרים ביחד, למעט העוף.
שמים הכל בתנור, בחום גבוה מאוד למשך כ-20 דקות.
אופן ההגשה:
להגיש לצד "נאן" (לחם לאפה), עלי רוקט לקישוט, ורוטב היוגורט מעל.
ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008, 24.8 עד 2.9