חזה עוף בפטריות ופסטו

החומרים:250 גרם פטריות שמפיניון טריות, חתוכות לפרוסות500 גרם חזה עוף, מנוקה וחתוך לרצועות1 בצל גדול חתוך לטבעות2 כפות רוטב פסטו מוכן1 כוסית יין לבן יבש1/3 כוס שמן זיתמלח ופלפל שחור גרוס גסקורט סוכר1 כפית אורגנואופן ההכנה:מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל.כאשר הבצל מתחיל לשנות את צבעו, מוסיפים את העוף ומטגנים על אש בינונית מכל צדדיו.מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד.שמים במחבת מעט שמן זית נוסף ומטגנים בו את הפטריות עד שהן מתחילות להשחים.מוסיפים כוסית יין לבן וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם.מוסיפים למחבת את העוף. ממליחים, מוסיפים את רוטב הפסטו, האורגנו, הסוכר והפלפל הגרוס.מבשלים כעשר דקות נוספות.ג'אקומו – יעקב פיאלקוב, עוסק שנים רבות בבישול, ובבישול איטלקי בפרט.הוא השתלם בבישול איטלקי אצל השף רוברטו פפי ברומא, אצל מרצ'לה חזן, ואצל כמה וכמה מאמהותיהם האיטלקיות של חבריו ברומא, בויצ'נצה ובנאפולי.ג'אקומו עבד תקופת מה במסעדה ברומא, והייתה בבעלותו מסעדה, מעדניה, מפעל לייצור פסטה בשם "ג'אקומו".כיום הוא מעביר קורסים בבישול איטלקי, עורך סעודות לקבוצות של עד 40 אנשים בבית הסועד, ומספק שירותי קייטרינג גורמה לקבוצות של עד 100 משתתפים.כמו כן הוא כתב שני ספרי בישול תחת השם ג'אקומו ויולה/יעקב פיאלקוב.ג'אקומורח' אצ"ג 10א' כפר סבאטל. 052-6662124, [email protected]

החומרים:
250 גרם פטריות שמפיניון טריות, חתוכות לפרוסות
500 גרם חזה עוף, מנוקה וחתוך לרצועות
1 בצל גדול חתוך לטבעות
2 כפות רוטב פסטו מוכן
1 כוסית יין לבן יבש
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס גס
קורט סוכר
1 כפית אורגנו

אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל.
כאשר הבצל מתחיל לשנות את צבעו, מוסיפים את העוף ומטגנים על אש בינונית מכל צדדיו.
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד.
שמים במחבת מעט שמן זית נוסף ומטגנים בו את הפטריות עד שהן מתחילות להשחים.
מוסיפים כוסית יין לבן וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם.
מוסיפים למחבת את העוף. ממליחים, מוסיפים את רוטב הפסטו, האורגנו, הסוכר והפלפל הגרוס.
מבשלים כעשר דקות נוספות.


ג'אקומו – יעקב פיאלקוב, עוסק שנים רבות בבישול, ובבישול איטלקי בפרט.הוא השתלם בבישול איטלקי אצל השף רוברטו פפי ברומא, אצל מרצ'לה חזן, ואצל כמה וכמה מאמהותיהם האיטלקיות של חבריו ברומא, בויצ'נצה ובנאפולי.
ג'אקומו עבד תקופת מה במסעדה ברומא, והייתה בבעלותו מסעדה, מעדניה, מפעל לייצור פסטה בשם "ג'אקומו".
כיום הוא מעביר קורסים בבישול איטלקי, עורך סעודות לקבוצות של עד 40 אנשים בבית הסועד, ומספק שירותי קייטרינג גורמה לקבוצות של עד 100 משתתפים.
כמו כן הוא כתב שני ספרי בישול תחת השם ג'אקומו ויולה/יעקב פיאלקוב.


ג'אקומו
רח' אצ"ג 10א' כפר סבא
טל. 052-6662124, 09-7410862
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר