כרעיים בשום ודבש ופירות יבשים

חומרים:צנצנת רוטב שום דבש לעוף – של אוליביה4 כרעי עוף (ניתן להוסיף חלקי עוף נוספים)1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים4 בצלים קטנים קלופים1 שיני שום בקליפתםשקית של פירות יבשים מעורבים (שזיפים / משמשים ואגוזים)שקית קוקי עם סוגראופן ההכנה:מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה ומערבבים היטב. מעבירים את תוכן הקערה לשקית קוקי.מניחים בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות למשך כשעה וחצי.להגשה: מרוקנים את תוכן שקית הקוקי לתבנית/צלחת הגשה.מגישים חם.

חומרים:
צנצנת רוטב שום דבש לעוף – של אוליביה
4 כרעי עוף (ניתן להוסיף חלקי עוף נוספים)
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים
4 בצלים קטנים קלופים
1 שיני שום בקליפתם
שקית של פירות יבשים מעורבים (שזיפים / משמשים ואגוזים)
שקית קוקי עם סוגר

אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
מעבירים את תוכן הקערה לשקית קוקי.
מניחים בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות למשך כשעה וחצי.

להגשה:
מרוקנים את תוכן שקית הקוקי לתבנית/צלחת הגשה.
מגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר