פרגית במילוי פטריות, ערמונים ובצלצלים בניחוח גרנדין

חומרים:1 פרגית טבעוף 50 גר' ערמונים קלויים קלופים1 סלסלת פטריות10 בצלצלי שלוט¼ כוס גרנדין1 בצל¼ כוס יין אדום יבש2 כפות סוכר חום 3 כפות חומץ בלסמי4 כפות סויה¼ כפית פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מניחים בבלנדר את הבצל, היין, הסוכר, הגרנדין, הבלסמי, הסויה והפלפל.טוחנים עד קבלת תערובת אחידה.מניחים את הפרגית במרינדה ל- 15 דקות לפחות.במקביל פורסים את הפטריות, חותכים את הבצלצלים לרבעים ומערבבים יחדיו.ממלאים את הפרגית.יוצקים מעל את שארית המרינדה.צולים בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך כ- 30-35 דקות, כאשר מדי פעם יש לטפטף את הרוטב שניגר על הפרגית.יש להוסיף את הערמונים לפני ההגשה.

חומרים:
1 פרגית טבעוף
50 גר' ערמונים קלויים קלופים
1 סלסלת פטריות
10 בצלצלי שלוט
¼ כוס גרנדין
1 בצל
¼ כוס יין אדום יבש
2 כפות סוכר חום
3 כפות חומץ בלסמי
4 כפות סויה
¼ כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מניחים בבלנדר את הבצל, היין, הסוכר, הגרנדין, הבלסמי, הסויה והפלפל.
טוחנים עד קבלת תערובת אחידה.
מניחים את הפרגית במרינדה ל- 15 דקות לפחות.
במקביל פורסים את הפטריות, חותכים את הבצלצלים לרבעים ומערבבים יחדיו.
ממלאים את הפרגית.
יוצקים מעל את שארית המרינדה.
צולים בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך כ- 30-35 דקות, כאשר מדי פעם יש לטפטף את הרוטב שניגר על הפרגית.
יש להוסיף את הערמונים לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר