המצרכים הדרושים
3 פרגיות "טבעוף"
למרינדה
6 כפות חומץ בלסמי
חצי כוס שמן זית
כפית דבש או סוכר חום
3 כפות רוזמרין טרי קצוץ
4 שיני שום קצוצות
מלח פלפל
3 כפות עלי טימין
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים את הפרגיות כ-3 שעות
מניחים את הפרגיות בתבנית חסינת חום ויוצקים את המרינדה מעל. צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ 35- דקות או עד שהעוף משחים.
מצע עדשים
כוס עדשים ירוקות מושרות ללילה שלם.
אופן ההכנה
לבשל את העדשים במי מלח רתוחים עד שהן מתרככות, לסנן. לערבב עם שמן זית, מלח ופלפל וכמון ולסדר כמצע לפרגית "טבעוף".