שליו אלפלאנצ'ה

זמן הכנה: 20 דקותזמן בישול: 30 דקותרכיבים: 1 שליו1 טארט מלוח אישי 4 כפות של בצל קצוץ1 כף של עלי תרד4 כפות חמאה2 כפיות דבש1 כפית של סוכר חום3 כפות פטל (הפרי)3 כפות שמנתמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:לוקחים את הבצל ביחד עם הדבש והסוכר במחבת ומערבבים עד שהתערובת הופכת לקרמל.ממלאים את הטארט במילוי הנ"ל.להקפיץ את החמאה עם התרד ואז לשפוך על תערובת הבצל שהונחה על גבי הטארט.מטגנים את השליו על מחבת עד שהוא מקבל צבע זהוב.מניחים על הטארט.מערבבים את הפטל עם השמנת בסיר על האש כ-10 דקות עד לקבלת הרוטב.להגיש את השליו עם רוטב הפטל והשמנת.לקשט עם פטל בצד, או כל פרי יער אחר.

זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול: 30 דקות

רכיבים:
1 שליו
1 טארט מלוח אישי
4 כפות של בצל קצוץ
1 כף של עלי תרד
4 כפות חמאה
2 כפיות דבש
1 כפית של סוכר חום
3 כפות פטל (הפרי)
3 כפות שמנת
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
לוקחים את הבצל ביחד עם הדבש והסוכר במחבת ומערבבים עד שהתערובת הופכת לקרמל.
ממלאים את הטארט במילוי הנ"ל.
להקפיץ את החמאה עם התרד ואז לשפוך על תערובת הבצל שהונחה על גבי הטארט.
מטגנים את השליו על מחבת עד שהוא מקבל צבע זהוב.
מניחים על הטארט.
מערבבים את הפטל עם השמנת בסיר על האש כ-10 דקות עד לקבלת הרוטב.
להגיש את השליו עם רוטב הפטל והשמנת.
לקשט עם פטל בצד, או כל פרי יער אחר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר