חזה ברווז מזוגג בצ'אטני תפוחים ובלסמי

מצרכים:2 חזות ברווז2 תפוחים גרנד-סמיט מקולפים וחתוכים לקוביות חצי כפית צ'ילי חריף פרוס- כמות על פי הטעם 3-4 שיני שום פרוסות2 כפות גולדן סירופכף חומץ בלסמי פלפל שחור גרוס, מלח ים, שמן זיתאופן ההכנה:מנקים את חזה האווז מעודפי השומן וחורצים ריבועים על השומן.מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.מחממים מחבת.מתבלים את חזה האווז במלח ים ופלפל שחור גרוס.מניחים את חזה האווז על צד השומן במחבת למשך 3-4 דקות.מעבירים לתנור עם השומן למעלה לעוד 8-10 דקות .בינתיים מכינים באותה המחבת את הצ'אטני: נקפיץ את השום וכמות צ'ילי חריף לפי הטעם.נוסיף את התפוחים ונקפיץ יחד כשתי דקות.נוסיף מלח, פלפל , גולדן סירופ וחומץ בלסמי.נוציא את חזה הברווז מהתנור, נפרוס, ונמזוג הרוטב .להגשה: מומלץ להגיש עם פירה או אורז לבן.www.ketzale.co.il

מצרכים:
2 חזות ברווז
2 תפוחים גרנד-סמיט מקולפים וחתוכים לקוביות
חצי כפית צ'ילי חריף פרוס- כמות על פי הטעם
3-4 שיני שום פרוסות
2 כפות גולדן סירופ
כף חומץ בלסמי
פלפל שחור גרוס, מלח ים, שמן זית

אופן ההכנה:
מנקים את חזה האווז מעודפי השומן וחורצים ריבועים על השומן.
מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
מחממים מחבת.
מתבלים את חזה האווז במלח ים ופלפל שחור גרוס.
מניחים את חזה האווז על צד השומן במחבת למשך 3-4 דקות.
מעבירים לתנור עם השומן למעלה לעוד 8-10 דקות .
בינתיים מכינים באותה המחבת את הצ'אטני:
נקפיץ את השום וכמות צ'ילי חריף לפי הטעם.
נוסיף את התפוחים ונקפיץ יחד כשתי דקות.
נוסיף מלח, פלפל , גולדן סירופ וחומץ בלסמי.
נוציא את חזה הברווז מהתנור, נפרוס, ונמזוג הרוטב .

להגשה:
מומלץ להגיש עם פירה או אורז לבן.

www.ketzale.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר