כמות ל-2 מנות
מצרכים:
חזה עוף חתוך לרצועות
1 בצל קלוף וחתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 כפות שמן זית
3 קוביות שום כתוש דורות
3 קוביות ג'ינג'ר דורות
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מחממים במחבת ווק את שמן הזית ומוסיפים לו את הבצל והפלפלים.
מערבבים את הירקות היטב ומוסיפים את רצועות העוף.
מוסיפים את קוביות השום והג'ינג'ר ומתבלים במלח ופלפל.
מקפיצים את הירקות והעוף עד שהבשר מוכן ושהירקות רכים, ומגישים.