צ'אטני חצילים, שום וליצ'י עם חזה עוף או פרגית

מצרכים (6-8 מנות)8 כרעי עוף או 12-16 מדליוני סטייק פרגיתלרוטב1 ק"ג חציל גמדיחצי ק"ג ליצ'י מיובש1 ק"ג בצל יבש קטן מקולף5 ראשי שום1 ק"ג תפוז סיני או תפוז רגיל חצוי ל-8100 גרם פלפל אדום מתוק יבש1 צנצנת בצלצלי פנינה3/4 חבילת סוכר1 צנצנת דבש תמרים או דבש רגיל100 גרם חמאהצרור טימיןמעט שמן זית100 גרם שום כתוש1/2 ליטר חומץ בן יין50 גרם פלפל שטה חריףמלח, פלפל לפי הטעםאופן ההכנהלטגן את פרוסות העוף או הפרגית כדקה מכל צד במחבת עם מעט שמן זית. להכין את הרוטב בצד: לבשל את כל המרכיבים לרוטב במשך שעתיים על אש נמוכה, עד שמצטמצם לריבה דלילה.לשפוך את רוטב הצ'אטני עם הירקות על צלחת לבנה. להניח את פרוסות החזה ולקשט בעירית וטימין טרי

מצרכים (6-8 מנות)
8 כרעי עוף או 12-16 מדליוני סטייק פרגית

לרוטב
1 ק"ג חציל גמדי
חצי ק"ג ליצ'י מיובש
1 ק"ג בצל יבש קטן מקולף
5 ראשי שום
1 ק"ג תפוז סיני או תפוז רגיל חצוי ל-8
100 גרם פלפל אדום מתוק יבש
1 צנצנת בצלצלי פנינה
3/4 חבילת סוכר
1 צנצנת דבש תמרים או דבש רגיל
100 גרם חמאה
צרור טימין
מעט שמן זית
100 גרם שום כתוש
1/2 ליטר חומץ בן יין
50 גרם פלפל שטה חריף
מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
לטגן את פרוסות העוף או הפרגית כדקה מכל צד במחבת עם מעט שמן זית.

להכין את הרוטב בצד: לבשל את כל המרכיבים לרוטב במשך שעתיים על אש נמוכה, עד שמצטמצם לריבה דלילה.

לשפוך את רוטב הצ'אטני עם הירקות על צלחת לבנה.

להניח את פרוסות החזה ולקשט בעירית וטימין טרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר