מצרכים (6-8 מנות)
8 כרעי עוף או 12-16 מדליוני סטייק פרגית
לרוטב
1 ק"ג חציל גמדי
חצי ק"ג ליצ'י מיובש
1 ק"ג בצל יבש קטן מקולף
5 ראשי שום
1 ק"ג תפוז סיני או תפוז רגיל חצוי ל-8
100 גרם פלפל אדום מתוק יבש
1 צנצנת בצלצלי פנינה
3/4 חבילת סוכר
1 צנצנת דבש תמרים או דבש רגיל
100 גרם חמאה
צרור טימין
מעט שמן זית
100 גרם שום כתוש
1/2 ליטר חומץ בן יין
50 גרם פלפל שטה חריף
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לטגן את פרוסות העוף או הפרגית כדקה מכל צד במחבת עם מעט שמן זית.
להכין את הרוטב בצד: לבשל את כל המרכיבים לרוטב במשך שעתיים על אש נמוכה, עד שמצטמצם לריבה דלילה.
לשפוך את רוטב הצ'אטני עם הירקות על צלחת לבנה.
להניח את פרוסות החזה ולקשט בעירית וטימין טרי