חזה עוף צלוי בגריל ברוטב אבטיח ורימונים

מצרכים:4 נתחים נקיים של חזה עוף.2 שיני שום קצוצות.1/4 חבילה כוסברה קצוצה.1/4 כוס שמן זית.עלים מ-2 גבעולי טימין.מלח ופלפל גרוס.לרוטב: 2 כוסות אבטיח1/4 כוס רכז רימונים1/2 פלפל צ'ילי טרי קצוץ1 שן שוםעלים מ- 2 גבעולי טימיןמלח ופלפלאופן ההכנהמכינים את העוף: מערבבים את כל החומרים ומצפים את נתחי העוף בתערובת. צולים במחבת או בגריל כ-5 דקות מכל צד.מכינים את הרוטב: טוחנים יחד את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת נוזל חלק. מצמצמים את הנוזל במחבת עד לקבלת נוזל סמיך.הגשה: פורסים את חזה העוף.יוצקים מעל את הרוטב ומגישים."מכללת השף":סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

מצרכים:
4 נתחים נקיים של חזה עוף.
2 שיני שום קצוצות.
1/4 חבילה כוסברה קצוצה.
1/4 כוס שמן זית.
עלים מ-2 גבעולי טימין.
מלח ופלפל גרוס.

לרוטב:
2 כוסות אבטיח
1/4 כוס רכז רימונים
1/2 פלפל צ'ילי טרי קצוץ
1 שן שום
עלים מ- 2 גבעולי טימין
מלח ופלפל

אופן ההכנה
מכינים את העוף:
מערבבים את כל החומרים ומצפים את נתחי העוף בתערובת.
צולים במחבת או בגריל כ-5 דקות מכל צד.
מכינים את הרוטב:
טוחנים יחד את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת נוזל חלק.
מצמצמים את הנוזל במחבת עד לקבלת נוזל סמיך.

הגשה:
פורסים את חזה העוף.
יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.

"מכללת השף":
סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774
סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034
סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572
סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר