ברווז מושו

חומרים ל-4 מנות5 חלקי ירך ברווזשומן ברווז1 תפוז1 מקל קינמון2 שיני שום2 חתיכות ג'ינג'ר2 כפיות גרעיני שומרחומרים לפנקייק בצל ירוק5 ביצים2.5 חלמונים50 גרם חמאה חומה5 כפות שמן זית250 גרם קמח5 כפות סוכר250 גרם בצל ירוק חלוט150 גרם תרד חלוט1 פחית חלב קוקוסחומרים לרוטב1 ליטר ציר בשר2 למון גראס2 עגבניותיחידת ג'ינג'ר2 כפיות צ'ילי מתוק1 כפית פלפל חריף יבש1 כפית זרעי כוסברהחצי כפית ציפורן1 כפית זרעי שומרמקל קינמון5 כפות סוכר חום5 כפיות קטשופ5 כפיות רוטב סויה מתוקחומרים לסלט1 מלפפוןחופן בזיליקום תאילנדיחופן נענעחופן כוסברהאופן הכנה1. מניחים את ירכי הברווז עם כל המרכיבים במגש ומכניסים לתנור למשך כשלוש שעות בחום של 140 מעלות.2. אופן הכנת הרוטב: מחברים את כל המרכיבים ומצמצמים על אש קטנה למשך כשעה.3. אופן הכנת הפנקייק: מחברים את כל המרכיבים לבלילה חלקה ויוצקים על מחבת להכנת הפנקייק.אופן הגשהממלאים את הפנקייק בברווז, יוצקים מעט מהרוטב ומוסיפים את הסלט, מגלגלים ופורסים לשניים.

חומרים ל-4 מנות
5 חלקי ירך ברווז
שומן ברווז
1 תפוז
1 מקל קינמון
2 שיני שום
2 חתיכות ג'ינג'ר
2 כפיות גרעיני שומר

חומרים לפנקייק בצל ירוק
5 ביצים
2.5 חלמונים
50 גרם חמאה חומה
5 כפות שמן זית
250 גרם קמח
5 כפות סוכר
250 גרם בצל ירוק חלוט
150 גרם תרד חלוט
1 פחית חלב קוקוס

חומרים לרוטב
1 ליטר ציר בשר
2 למון גראס
2 עגבניות
יחידת ג'ינג'ר
2 כפיות צ'ילי מתוק
1 כפית פלפל חריף יבש
1 כפית זרעי כוסברה
חצי כפית ציפורן
1 כפית זרעי שומר
מקל קינמון
5 כפות סוכר חום
5 כפיות קטשופ
5 כפיות רוטב סויה מתוק

חומרים לסלט
1 מלפפון
חופן בזיליקום תאילנדי
חופן נענע
חופן כוסברה

אופן הכנה
1. מניחים את ירכי הברווז עם כל המרכיבים במגש ומכניסים לתנור למשך כשלוש שעות בחום של 140 מעלות.

2. אופן הכנת הרוטב: מחברים את כל המרכיבים ומצמצמים על אש קטנה למשך כשעה.

3. אופן הכנת הפנקייק: מחברים את כל המרכיבים לבלילה חלקה ויוצקים על מחבת להכנת הפנקייק.

אופן הגשה
ממלאים את הפנקייק בברווז, יוצקים מעט מהרוטב ומוסיפים את הסלט, מגלגלים ופורסים לשניים.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר