חומרים לבשר:
1 ק"ג פרגיות
2 שיני שום כתושות
150 מ"ל דבש תמרים
250 מ"ל רוטב סויה
1/4 כפית פלפל גרוס
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
חומרים לסלט:
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור עלי נענע
1 חבילת בצל ירוק
לימון
גרגירי רימון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
קוצצים את כל עשבי התיבול ומערבבים ביחד עם גרגירי הרימונים ומתבלים. מערבבים את מרכיבי המשרה ויוצקים על הפרגיות (רצוי להניח ל-24 שעות).
צולים את הפרגיות על הגריל או על מחבת פסים כשלוש דקות מכל צד.
מגישים לצד הסלט.