מרכיבים ל- 10 סועדים:
חומרים למילוי:
100 גר' משמש יבש
100 גר' תמרים יבשים
100 גר' אגוזים שבורים
50 גר' סילאן
200 גר' חזה עוף טחון דק או מעובד במעבד מזון
לתיבול: מלח ופלפל לבן
לרוטב:
½ ליטר רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)
100 גר' פלפל ירוק ואדום
100 גר' סילאן – 3 כפות גדושות
תיבול: צ'ילי
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את חומרי המילוי.
ממלאים את הכרעיים עם המילוי בשק זילוף.
צולים את השוקיים בתנור עם מעט שמן בחום גבוה עד להשחמה, ועוד 30 דקות בחום בינוני.
הגשה:
את הכרעיים פורסים ומניחים על הרוטב החם.
מומלץ להגיש עם מחית תפוחי אדמה.