כבד ברווז עם ענבים, בצל מטוגן וריבת פירות יער

מצרכים: למנה אחת או מנה זוגית:200 גר' כבד ברווז מנוקה וחתוך לקוביות1 בצל קטן לבן חתוך לפרוסות1 בצל סגול קטן חתוך לפרוסות5 כפות שמן זית5-6 ענבים חתוכים לרבעים1כפית סוכר מעט מלח ים אטלנטימעט פלפל שחור גרוסכף פטרוזיליה טרייה קצוצה2 כפות ריבת פירות יעראופן ההכנה: מחממים מחבת ברזל יציקה עבה עם שמן זית בלהבה חזקה (חום גבוה)..מוסיפים את הבצל הפרוס (שני הסוגים)..מוסיפים את הסוכר ואת המלח.מטגנים עד שהבצל יזהיב.מוסיפים את הכבד ומטגנים מספר דקות מכל צד עד להשחמה.בדקה האחרונה של הטיגון מוסיפים את הענבים.מערבבים הכול ביחד.מתבלים בפלפל שחור גרוס ובפטרוזיליה קצוצה טרייה..מוסיפים מעט מלח ים אטלנטי.מגישים את המחבת עם קערית קטנה של ריבת פירות יער.

מצרכים: למנה אחת או מנה זוגית:
200 גר' כבד ברווז מנוקה וחתוך לקוביות
1 בצל קטן לבן חתוך לפרוסות
1 בצל סגול קטן חתוך לפרוסות
5 כפות שמן זית
5-6 ענבים חתוכים לרבעים
1כפית סוכר
מעט מלח ים אטלנטי
מעט פלפל שחור גרוס
כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
2 כפות ריבת פירות יער

אופן ההכנה:
מחממים מחבת ברזל יציקה עבה עם שמן זית בלהבה חזקה (חום גבוה)..
מוסיפים את הבצל הפרוס (שני הסוגים)..
מוסיפים את הסוכר ואת המלח.
מטגנים עד שהבצל יזהיב.
מוסיפים את הכבד ומטגנים מספר דקות מכל צד עד להשחמה.
בדקה האחרונה של הטיגון מוסיפים את הענבים.
מערבבים הכול ביחד.
מתבלים בפלפל שחור גרוס ובפטרוזיליה קצוצה טרייה..
מוסיפים מעט מלח ים אטלנטי.
מגישים את המחבת עם קערית קטנה של ריבת פירות יער.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר