תבשיל קארי וייטנאמי עם עוף, אורז ופטריות שיטאקי

מצרכים ל-4 מנות:2 כפות שמן בוטנים1 כף קארי וייטנאמי צהוב100 גרם לבבות דקל500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות3 בצלי שלוט קצוצים2 בטטות חתוכות לקוביות150 גרם אפונה1.2 ליטר חלב קוקוס3 כפות פיש-סוס וייטנאמי1 כף סירופ דקלים2 כוסות אורז150 גרם פטריות שיטאקי יבשות2 כפות מלחכוסברהאופן ההכנה:מחממים בסיר את שמן הבוטנים ומאדים את בצלי השאלוט עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את קוביות הבטטה ולבבות הדקל ומאדים מספר דקות.על מחבת פסים מטגנים את קוביות חזה העוף ומסננים את השמן.מוסיפים לתבשיל את העוף, האפונה, חלב הקוקוס, פיש-סוס וסירופ דקלים.מבשלים כ-45 דקות.הכנת האורז: משרים את הפטריות במים פושרים כ-30 דקות ולאחר מכן חותכים אותן לקוביות.שוטפים את האורז היטב ומעבירים אותו לסיר. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, קוביות הפטריות ו-2 כפות מלח.מבשלים עד לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות.הגשה:מגישים את האורז עם תבשיל העוף ומקשטים בכוסברה קצוצה.מיכל – קפה ליד הבית. ברודצקי 15 רמת אביב (במרכז המסחרי). 03- 7447220 א-ה: 8:00-24:00, שישי: 8:00-17:00, שבת: 10:00-24:00

מצרכים ל-4 מנות:
2 כפות שמן בוטנים
1 כף קארי וייטנאמי צהוב
100 גרם לבבות דקל
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
3 בצלי שלוט קצוצים
2 בטטות חתוכות לקוביות
150 גרם אפונה
1.2 ליטר חלב קוקוס
3 כפות פיש-סוס וייטנאמי
1 כף סירופ דקלים
2 כוסות אורז
150 גרם פטריות שיטאקי יבשות
2 כפות מלח
כוסברה

אופן ההכנה:
מחממים בסיר את שמן הבוטנים ומאדים את בצלי השאלוט עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את קוביות הבטטה ולבבות הדקל ומאדים מספר דקות.
על מחבת פסים מטגנים את קוביות חזה העוף ומסננים את השמן.
מוסיפים לתבשיל את העוף, האפונה, חלב הקוקוס, פיש-סוס וסירופ דקלים.
מבשלים כ-45 דקות.

הכנת האורז:

משרים את הפטריות במים פושרים כ-30 דקות ולאחר מכן חותכים אותן לקוביות.
שוטפים את האורז היטב ומעבירים אותו לסיר.
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, קוביות הפטריות ו-2 כפות מלח.
מבשלים עד לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות.

הגשה:
מגישים את האורז עם תבשיל העוף ומקשטים בכוסברה קצוצה.

מיכל – קפה ליד הבית. ברודצקי 15 רמת אביב (במרכז המסחרי).
03- 7447220 א-ה: 8:00-24:00, שישי: 8:00-17:00, שבת: 10:00-24:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר