חזה ברווז בזיגוג אפרסמון, עם פרחי ברוקולי וכרובית

מצרכים ל- 8 מנות:8 חזות ברווז גדולים4 כפות חמאה2 כוסות קוביות אפרסמון1/2 כוס בצלצלי שאלוט קצוצים1/2 כוס סוכר2 כוסות מיץ תפוזים3 כוסות תפרחות ברוקולי3 כוסות תפרחות כרובית3 כוכבי אניס2 כפיות שמן שומשום2 כפיות שומשום שחור2 כפיות שומשום לבן2 כפיות רוטב פונזו (רוטב סויה-ליים, ניתן להשגה בחנויות מוצרים מהמזרח הרחוק)מלח ופלפל – לפי הטעםאופן ההכנה: לחמם מחבת גדולה. לחרוץ את הצד השומני של חזות הברווז באלכסון, משני כיוונים (ליצור מעין מעויינים), לתבל במלח ופלפל, ולצרוב (צד שומני כלפי מטה) על המחבת כשש דקות, עד לקבלת גוון זהוב.להפוך את חזות הברווז ולהמשיך לבשל עוד 4-5 דקות.להניח את חזות הברווז בצד, ולשפוך את רוב השומן מהמחבת (להשאיר כשתי כפות).האקדמיה לפירות – פירות פרימיום קלופים וחתוכים. www.perot4u.co.il

מצרכים ל- 8 מנות:
8 חזות ברווז גדולים
4 כפות חמאה
2 כוסות קוביות אפרסמון
1/2 כוס בצלצלי שאלוט קצוצים
1/2 כוס סוכר
2 כוסות מיץ תפוזים
3 כוסות תפרחות ברוקולי
3 כוסות תפרחות כרובית
3 כוכבי אניס
2 כפיות שמן שומשום
2 כפיות שומשום שחור
2 כפיות שומשום לבן
2 כפיות רוטב פונזו (רוטב סויה-ליים, ניתן להשגה בחנויות מוצרים מהמזרח הרחוק)
מלח ופלפל – לפי הטעם

אופן ההכנה:
לחמם מחבת גדולה. לחרוץ את הצד השומני של חזות הברווז באלכסון, משני כיוונים (ליצור מעין מעויינים),
לתבל במלח ופלפל, ולצרוב (צד שומני כלפי מטה) על המחבת כשש דקות, עד לקבלת גוון זהוב.
להפוך את חזות הברווז ולהמשיך לבשל עוד 4-5 דקות.
להניח את חזות הברווז בצד, ולשפוך את רוב השומן מהמחבת (להשאיר כשתי כפות).

האקדמיה לפירות – פירות פרימיום קלופים וחתוכים. www.perot4u.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר