מצרכים:
1 עוף שלם טרי במשקל 2 ק"ג – נקי ומכושר.
למילוי:
2 כוסות מיץ רימונים טבעי של "פרי ניב"
200 גרם בשר בקר טחון
1 כוס אורז מעורב (לבן+שחור/מלא)
1/2 חבילה כוסברה קצוצה
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
200 גרם אגוזי מלך
100 גרם צנוברים
מלח+פלפל שחור +פלפל אנגלי, לפי הטעם
1 כפית שטוחה קינמון
1/2 כוס שמן קנולה
1 כפית סוכר
1 בצל קצוץ
4 שיני שום גדולות
מריחה:
1/2 כוס מיץ רימונים טבעי של "פרי ניב"
1/2 כוס סויה
3 כפות דבש
רוטב:
1/2 כוס רימונים
1/2 כוס שמן
אופן ההכנה:
מילוי:
לערבב את כל חומרי המילוי בקערה ולמלא את העוף.
לתפור או לסגור את הפתחים עם קיסמי עץ.
מריחה:
לערבב את כל חומרי המריחה בקערה ולמרוח את העוף מכל הצדדים.
להניח את העוף בתוך תבנית.
רוטב:
לערבב את הרימונים +השמן ולשפוך לתבנית.
להכניס את התבנית לתנור, ולאפות בחום של 180 מעלות כשעתיים.
פרי ניב מתמחה בייצור מיצים סחוטים וטבעיים המבוססים על פירות והדרים.