עוף בתנור במיץ רימונים טבעי

מצרכים:1 עוף שלם טרי במשקל 2 ק"ג – נקי ומכושר.למילוי:2 כוסות מיץ רימונים טבעי של "פרי ניב"200 גרם בשר בקר טחון1 כוס אורז מעורב (לבן+שחור/מלא)1/2 חבילה כוסברה קצוצה1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה200 גרם אגוזי מלך100 גרם צנובריםמלח+פלפל שחור +פלפל אנגלי, לפי הטעם1 כפית שטוחה קינמון1/2 כוס שמן קנולה1 כפית סוכר1 בצל קצוץ4 שיני שום גדולותמריחה:1/2 כוס מיץ רימונים טבעי של "פרי ניב"1/2 כוס סויה3 כפות דבשרוטב:1/2 כוס רימונים1/2 כוס שמןאופן ההכנה:מילוי:לערבב את כל חומרי המילוי בקערה ולמלא את העוף.לתפור או לסגור את הפתחים עם קיסמי עץ.מריחה:לערבב את כל חומרי המריחה בקערה ולמרוח את העוף מכל הצדדים.להניח את העוף בתוך תבנית.רוטב:לערבב את הרימונים +השמן ולשפוך לתבנית.להכניס את התבנית לתנור, ולאפות בחום של 180 מעלות כשעתיים.פרי ניב מתמחה בייצור מיצים סחוטים וטבעיים המבוססים על פירות והדרים.

מצרכים:
1 עוף שלם טרי במשקל 2 ק"ג – נקי ומכושר.
למילוי:
2 כוסות מיץ רימונים טבעי של "פרי ניב"
200 גרם בשר בקר טחון
1 כוס אורז מעורב (לבן+שחור/מלא)
1/2 חבילה כוסברה קצוצה
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
200 גרם אגוזי מלך
100 גרם צנוברים
מלח+פלפל שחור +פלפל אנגלי, לפי הטעם
1 כפית שטוחה קינמון
1/2 כוס שמן קנולה
1 כפית סוכר
1 בצל קצוץ
4 שיני שום גדולות
מריחה:
1/2 כוס מיץ רימונים טבעי של "פרי ניב"
1/2 כוס סויה
3 כפות דבש
רוטב:
1/2 כוס רימונים
1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:
מילוי:
לערבב את כל חומרי המילוי בקערה ולמלא את העוף.
לתפור או לסגור את הפתחים עם קיסמי עץ.
מריחה:
לערבב את כל חומרי המריחה בקערה ולמרוח את העוף מכל הצדדים.
להניח את העוף בתוך תבנית.
רוטב:
לערבב את הרימונים +השמן ולשפוך לתבנית.
להכניס את התבנית לתנור, ולאפות בחום של 180 מעלות כשעתיים.

פרי ניב מתמחה בייצור מיצים סחוטים וטבעיים המבוססים על פירות והדרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר