מצרכים ל-4 אנשים:
40 מ"ל שמן זית
300 גרם טבעות בצל
400 גרם קוביות גזר חלוטות
750 גרם פילה עוף טרי, כל יחידה חתוכה ל-3
200 גרם שזיפים מגולענים, חתוכים לחצי
150 גרם משמש מיובש חתוך לרצועות
300 מ"ל יין אדום
500 מ"ל מיץ תפוזים
50 גרם סילאן
1 כפית משחת ציר בקר
אופן ההכנה:
לטגן בשמן זית את טבעות הבצל, הגזר ונתחי פילה העוף.
להוסיף את הפירות המיובשים.
להוציא את כל הרכיבים לקערה בצד.
על אותה מחבת לשים את היין, מיץ התפוזים, הסילאן וציר הבקר.
לתת לרוטב לרתוח עד שהוא מצטמצם בחצי לפחות.
להוסיף חזרה את כל הרכיבים לתוך הרוטב.
לבשל כדקה נוספת, לתקן מלח ופלפל ולהגיש
מומלץ להגיש על פירה תפו"א חם.