חומרים ל- 4 מנות:
1 מגשית שווארמה אמיתית של "מאמא עוף"
1/2 חבילת אטריות ביצים צהובות (נודלס)
כף שמן קנולה
2 בצל בינוני קלוף וחתוך לקוביות
פלפלים בשני צבעים חתוכים לקוביות
2 כפות בצל ירוק חתוך לטבעות
1/2 כוס בוטנים גרוסים וקלויים
1/4 כוס רוטב סויה
כף דבש
כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 שן שום כתושה
2 כפות חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות, מסננים ומעבירים למחבת עמוקה.
מוסיפים למחבת פלפלים, בצל ושמן, ומחממים על אש בינונית תוך כדי הקפצה.
מוסיפים חמאת הבוטנים וממיסים אותה למשך 3 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את השווארמה ומקפיצים למשך דקה.
מוסיפים סויה, דבש, שום, ג'ינג'ר ומקפיצים לדקה נוספת.
מורידים מהאש ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל את הבוטנים והבצל הירוק.