מצרכים:
1 ק"ג נתחי עוף
4 בצלים לטיגון
1 כוס סוכר חום או סוכר דמררה קלאסי סוגת
½ כוס סויה
1 כף פפריקה מתוקה
שום כתוש
½ כוס שמן
יין אדום
קורט מלח
קורט פלפל אנגלי
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר 4 בצלים חתוכים בגסות עם חצי כוס שמן.
להכניס לתוכו את נתחי העוף, לאחר שמצפים אותם במוצרים לרוטב ומטגנים אותם משני הצדדים טיגון קצר.
מוסיפים מעט מים, עם מעט יין אדום (לפי הטעם).
מביאים לרתיחה, מקטינים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות.
ניתן להעביר את נתחי העוף לתבנית פיירקס ולהוסיף לתוכה מסביב תפוחי-אדמה חתוכים.
לכסות את תבנית הפיירקס ולהניח בתנור כשעה וחצי בחום של 180 מעלות.