מרכיבים:
4 כרעי עוף
2 קופסאות סלט טורקי אמיתי מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
1 כוס מים
שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את הכרעיים.
מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים בו את הכרעיים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים ומניחים על צלחת.
מוסיפים לסיר את הסלט הטורקי ואת המים ומביאים לרתיחה.
מחזירים את הכרעיים לסיר, מביאים שנית לרתיחה.
מקטינים להבה ומכסים את הסיר.
מבשלים כשעה עד שהעוף מבושל.
מגישים עם אורז לבן או תפוחי אדמה אפויים.
גיוון:
אפשר להוסיף שלושה תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בזמן הבישול, יחד עם הכרעיים.