חומרים:
200 גרם פרגיות חתוך קוביות
5 תחתיות ארטישוק חתוך לשישיות
ענף טימין
10 עגבניות שרי חצויות
מלח פלפל
כפית שום כתוש
רבע כוס שמן זית
5 עלי בזיליקום
יין לבן רבע כוס
אופן ההכנה:
מחממים במחבת שמן ומטגנים את הפרגיות הטריות.
מוסיפים את הארטישוקים והעגבניות.
מתבלים במלח ופלפל מוסיפים את השום והבזיליקום.
מוסיפים יין מבשלים במשך כשש דקות על אש נמוכה, ומערבבים.
מרוקנים לחם מהחלק הפנימי ומוזגים את התבשיל לתוך כיכר הלחם.
הגשה:
בוזקים מעל שמן זית וסחיטה קלה של לימון.
כרמים – מושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4). 24:00-09:00 (כל השבוע), טל. 08-8505859