תבשיל פרגיות עגבניות וקינרס בלחם

חומרים: 200 גרם פרגיות חתוך קוביות5 תחתיות ארטישוק חתוך לשישיותענף טימין10 עגבניות שרי חצויותמלח פלפל כפית שום כתושרבע כוס שמן זית5 עלי בזיליקוםיין לבן רבע כוסאופן ההכנה: מחממים במחבת שמן ומטגנים את הפרגיות הטריות. מוסיפים את הארטישוקים והעגבניות.מתבלים במלח ופלפל מוסיפים את השום והבזיליקום. מוסיפים יין מבשלים במשך כשש דקות על אש נמוכה, ומערבבים. מרוקנים לחם מהחלק הפנימי ומוזגים את התבשיל לתוך כיכר הלחם. הגשה:בוזקים מעל שמן זית וסחיטה קלה של לימון.כרמים – מושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4). 24:00-09:00 (כל השבוע), טל. 08-8505859

חומרים:
200 גרם פרגיות חתוך קוביות
5 תחתיות ארטישוק חתוך לשישיות
ענף טימין
10 עגבניות שרי חצויות
מלח פלפל
כפית שום כתוש
רבע כוס שמן זית
5 עלי בזיליקום
יין לבן רבע כוס

אופן ההכנה:
מחממים במחבת שמן ומטגנים את הפרגיות הטריות.
מוסיפים את הארטישוקים והעגבניות.
מתבלים במלח ופלפל מוסיפים את השום והבזיליקום.
מוסיפים יין מבשלים במשך כשש דקות על אש נמוכה, ומערבבים.
מרוקנים לחם מהחלק הפנימי ומוזגים את התבשיל לתוך כיכר הלחם.

הגשה:
בוזקים מעל שמן זית וסחיטה קלה של לימון.

כרמים – מושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4). 24:00-09:00 (כל השבוע), טל. 08-8505859

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר