חומרים:
10 יח' שוקי עוף
1 כוס רוטב ברבקיו קנור
½ כוס דבש
3 כפות חרדל
¼ כפית פלפל שחור גרוס
קורט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינאדה בקערה ומניחים בה את שוקי העוף למשך כשעתיים.
צולים את שוקי העוף על האש עד למידה הרצויה.
חומרים:
10 יח' שוקי עוף
1 כוס רוטב ברבקיו קנור
½ כוס דבש
3 כפות חרדל
¼ כפית פלפל שחור גרוס
קורט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינאדה בקערה ומניחים בה את שוקי העוף למשך כשעתיים.
צולים את שוקי העוף על האש עד למידה הרצויה.