חומרים ל- 2 סועדים:
2 נתחים של חזה עוף
½ כוס חלב קוקוס
1 כפית חמאת בוטנים
1 כף שמן זית
עלי רוזמרין טרי
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קורט קארי
אופן ההכנה:
מכינים מרינדה המורכבת ממלח, פלפל ושמן זית.
משרים בה את חזה העוף כשעה.
צורבים את חזה העוף בגריל פסים כדקה מכל צד.
להכנת הרוטב:
יוצקים חלב קוקוס למחבת חמה.
מוסיפים פנימה את חמאת הבוטנים, קארי ועלי הרוזמרין.
ניתן להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.
את הרוטב שהתקבל יוצקים לתוך תבנית יחד עם חזה העוף.
אופים בתנור שחומם מראש כרבע שעה.
מומלץ להגיש עם אורז לבן.
פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010
פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il
ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.il
או בטל. 03-6912540