חזה עוף במילוי פירות יבשים

מתכון ל-10 מנות:מצרכים:1 ק"ג חזה עוף300 גר' חזה עוף טחון80 גר' שזיפים ללא גלעינים חתוכים לפסים רחבים 80 גר' משמשים יבשים חתוכים לפסים רחבים 80 גר' אגוזים קצוצים גס100 גר' עגבניות מיובשות חתוכות לפסים רחבים 60 גר' דבש1 כף מיונז אופן ההכנה:מחלקים את נתחי העוף לחצאים.פותחים כיס בחזה עוף. מערבבים למלית את חזה העוף הטחון עם שאר מרכיבי התערובת. ממלאים את החזות בעזרת שקית זילוף ללא צנטר או באמצעות הידיים.מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.צולים בתנור בחום בינוני כ- 20-25 דקות, או מצפים בפירורי לחם וביצה טרופה (כמו בשניצל) ומטגנים בשמן עמוק. מגישים עם סילאן.ממתכוני פסטיבל טעם כנרת ה- 6 בחנוכה, 2-11.12.2010

מתכון ל-10 מנות:

מצרכים:
1 ק"ג חזה עוף
300 גר' חזה עוף טחון
80 גר' שזיפים ללא גלעינים חתוכים לפסים רחבים
80 גר' משמשים יבשים חתוכים לפסים רחבים
80 גר' אגוזים קצוצים גס
100 גר' עגבניות מיובשות חתוכות לפסים רחבים
60 גר' דבש
1 כף מיונז

אופן ההכנה:
מחלקים את נתחי העוף לחצאים.
פותחים כיס בחזה עוף.
 מערבבים למלית את חזה העוף הטחון עם שאר מרכיבי התערובת.
ממלאים את החזות בעזרת שקית זילוף ללא צנטר או באמצעות הידיים.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
צולים בתנור בחום בינוני כ- 20-25 דקות, או מצפים בפירורי לחם וביצה טרופה (כמו בשניצל) ומטגנים בשמן עמוק.
מגישים עם סילאן.

ממתכוני פסטיבל טעם כנרת ה- 6 בחנוכה, 2-11.12.2010

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר