מרכיבים למנה:
5 בצלים
2 פרוסות סטייק פרגית
לאפה
פטרוזיליה
שקדים פרוסים
צנוברים
שמן זית
סומק
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן זית.
מוסיפים מלח, פלפל וסומק.
מורחים את הלאפה בבצל המטוגן.
מניחים את פרוסות הפרגיות על הלאפה,
ומורחים אותן במה שנשאר במחבת משמן הזית.
אופים 20 דקות ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש.
מקשטים בפטרוזיליה, צנוברים ושקדים-ומגישים.
פטרה, בן גוריון 4, נס ציונה. 9354807–08 9354807–08