חומרים:
1/3 כוס שמן
3 בצלים פרוסים דק
1 עוף טרי מחולק לרבעים
400 גרם פירות יבשים של קליית גת (משמשים, שזיפים, צימוקים בהירים)
1 כף דבש
קינמון טחון לפי הטעם
2 כוסות יין לבן יבש
מלח, פלפל גרוס טרי
אופן ההכנה:
מחממים בסיר כבד ורחב את השמן ומטגנים את הבצלים עד שמזהיבים.
מעבירים לצלחת.
מוסיפים לאותו סיר את העוף ומזהיבים משני הצדדים.
מחזירים לסיר את הבצל, מוסיפים את יתרת המרכיבים ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים על אש קטנה למשך כשעה, עד שהרוטב מסמיך והעוף רך.
מומלץ להגיש עם אורז לבן.