קורקבנים (פיפיקלעך)

חומרים:1 ק"ג קורקבנים2 בצלים2 חבילות רסק עגבניותמלח, פלפל, פפריקהאופן ההכנה:את הבצל חותכים קצוץ ומטגנים יחד עם הקורקבנים בסיר עם מעט שמן עד להזהבה.מוסיפים מים עד כיסוי הקורקבנים בסיר.לאחר 20 דקות בישול מוסיפים את הרסק והתבלינים וטועמים.מבשלים את התערובת כשעה וחצי עד למצב של ריכוך.ממשיכים לבשל עד הסמכת הרוטב.

חומרים:
1 ק"ג קורקבנים
2 בצלים
2 חבילות רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה

אופן ההכנה:
את הבצל חותכים קצוץ ומטגנים יחד עם הקורקבנים בסיר עם מעט שמן עד להזהבה.
מוסיפים מים עד כיסוי הקורקבנים בסיר.
לאחר 20 דקות בישול מוסיפים את הרסק והתבלינים וטועמים.
מבשלים את התערובת כשעה וחצי עד למצב של ריכוך.
ממשיכים לבשל עד הסמכת הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר