אווז צלוי

חומרים:5 שוקי אווז1.5 כוסות מיץ תפוזים2 תפוזים חתוכים לפלחיםמעט סוכרמלח, פלפלאופן ההכנה:משפשפים את עור האווז במלח ופלפל וצולים אותו על גבי רשת צלייה בתנור.מתחילים בחום גבוה למשך כ-20 דקות, מנמיכים את החום לבינוני וממשיכים בצלייה.כעבור כשעה מעבירים את האווז לתבנית, מסדרים סביבו את פלחי התפוזים, יוצקים את המיץ וממתיקים מעט.מבשלים יחד עוד כחצי שעה.

חומרים:
5 שוקי אווז
1.5 כוסות מיץ תפוזים
2 תפוזים חתוכים לפלחים
מעט סוכר
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
משפשפים את עור האווז במלח ופלפל וצולים אותו על גבי רשת צלייה בתנור.
מתחילים בחום גבוה למשך כ-20 דקות, מנמיכים את החום לבינוני וממשיכים בצלייה.
כעבור כשעה מעבירים את האווז לתבנית, מסדרים סביבו את פלחי התפוזים, יוצקים את המיץ וממתיקים מעט.
מבשלים יחד עוד כחצי שעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר