עוף אורגני במילוי פירות יבשים ואורז אדום אורגני

מצרכים:2 עופות שלמים אורגניםתאנים 200 אורגניות גרםאוכמניות אורגניות 200 גרםמשמש אורגני 200 גרםשקדים אורגנים 200 גרם6 שיני שום אורגניות שלמות2 כוסות אורז אדום אורגניטימין אורגני טרי חצי חבילה – קצוץאופן ההכנה: לבשל את האורז חצי בישול (להרתיח מים ולהכניס את האורז לכ- 20 דקות בערך).לקצוץ את השקדים לחתיכות גדולות.את התאנים והמשמשים לחתוך לחצי .לערבב את האורז עם התאנים, המשמשים, השקדים, השום (שיניים שלמות), האוכמוניות והטימין.לתבל עם מלח ופלפל לפי הטעם.לשטוף את העוף, למלא את פנים העוף בתערובת המילוי.לסגור את פתח המילוי בעזרת קיסמים או חוט פישתן לתפירה.למרוח שמן זית על העוף.לתבל את העוף במלח גס ומעט פלפל שחור.להכניס לתנור על חום של 220 מעלות, כ- 20 דקות, ואח"כ על חום של 180 מעלות כ- 40 דקות עד שהעוף מזהיב.

מצרכים:
2 עופות שלמים אורגנים
תאנים 200 אורגניות גרם
אוכמניות אורגניות 200 גרם
משמש אורגני 200 גרם
שקדים אורגנים 200 גרם
6 שיני שום אורגניות שלמות
2 כוסות אורז אדום אורגני
טימין אורגני טרי חצי חבילה – קצוץ

אופן ההכנה:
לבשל את האורז חצי בישול (להרתיח מים ולהכניס את האורז לכ- 20 דקות בערך).
לקצוץ את השקדים לחתיכות גדולות.
את התאנים והמשמשים לחתוך לחצי .
לערבב את האורז עם התאנים, המשמשים, השקדים, השום (שיניים שלמות), האוכמוניות והטימין.
לתבל עם מלח ופלפל לפי הטעם.
לשטוף את העוף, למלא את פנים העוף בתערובת המילוי.
לסגור את פתח המילוי בעזרת קיסמים או חוט פישתן לתפירה.
למרוח שמן זית על העוף.
לתבל את העוף במלח גס ומעט פלפל שחור.
להכניס לתנור על חום של 220 מעלות, כ- 20 דקות, ואח"כ על חום של 180 מעלות כ- 40 דקות עד שהעוף מזהיב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר