גלילת פרגיות במילוי תפוח עץ גרנד סמיט ופירות יבשים

מרכיבים ל-4 סועדים:8 יחידות של סטייק פרגיות2 תפוחי עץ גרנד סמיטמרכיבים למילוי:50 גרם צימוקים50 גרם תאנים50 גרם משמש150 גרם מחמאה1 שן שום לתיבול תפו"א6 יחידות תפו"א אדומים גדוליםמרכיבים לרוטב:1 בקבוק יין אדום יבש250-300 גרם סוכר1 ענף טימין200 גרם אטריות אורז יבשותאנטיפסטי- ירקות מתובלים וצלויים בתנור (בטטה, עגבניות שרי, שומר, אספרגוס)אופן ההכנה:יש לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם למקלות ישרים ועבים.שוטפים, מתבלים ומכניסים לתנור ב- 180 מעלות למשך 30 דקות. משרים את הפירות היבשים במים ל-10 דקות וחותכים לקוביות קטנות. ממיסים מחמאה במחבת ומקפיצים את תפוחי העץ עם הפירות היבשים במשך 3-4 דקות. את סטייק הפרגית ממלאים במילוי, סוגרים עם קיסם שיניים.מכניסים לתנור ב- 180 מעלות למשך 25 דקות. מטגנים קלות אטריות אורז עד שהופכות לפריכות. מצמצמים יין וסוכר עם ענף טימין טרי עד לקבלת מרקם סמיך, ומרכיבים את המנה.Space – מסעדת בשרים כשרה, מושב אמונים, משק 104טל' 08-8677210

מרכיבים ל-4 סועדים:
8 יחידות של סטייק פרגיות
2 תפוחי עץ גרנד סמיט

מרכיבים למילוי:
50 גרם צימוקים
50 גרם תאנים
50 גרם משמש
150 גרם מחמאה
1 שן שום לתיבול תפו"א
6 יחידות תפו"א אדומים גדולים

מרכיבים לרוטב:
1 בקבוק יין אדום יבש
250-300 גרם סוכר
1 ענף טימין
200 גרם אטריות אורז יבשות
אנטיפסטי- ירקות מתובלים וצלויים בתנור (בטטה, עגבניות שרי, שומר, אספרגוס)

אופן ההכנה:
יש לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם למקלות ישרים ועבים.
שוטפים, מתבלים ומכניסים לתנור ב- 180 מעלות למשך 30 דקות.
משרים את הפירות היבשים במים ל-10 דקות וחותכים לקוביות קטנות.
ממיסים מחמאה במחבת ומקפיצים את תפוחי העץ עם הפירות היבשים במשך 3-4 דקות.
את סטייק הפרגית ממלאים במילוי, סוגרים עם קיסם שיניים.
מכניסים לתנור ב- 180 מעלות למשך 25 דקות.
מטגנים קלות אטריות אורז עד שהופכות לפריכות.
מצמצמים יין וסוכר עם ענף טימין טרי עד לקבלת מרקם סמיך, ומרכיבים את המנה.

Space – מסעדת בשרים כשרה, מושב אמונים, משק 104
טל' 08-8677210

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר