מרכיבים למילוי:
3 חתיכות חזה עוף
תאנים, שזיפים, אננס, צימוקים, תמרים, אגוזי מלך
1 בצל לבן
סוכר
חצי כוס יין אדום
1 ביצה
פירורי לחם
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל עד להשחמה.
מוסיפים 4 כפות סוכר עד למצב של קרמל, ולאחר מכן את חצי כוס היין האדום ואת כל הפירות היבשים חתוכים לקוביות.
מבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה, ולפי הצורך מוסיפים יין אדום/מים.
במקביל, את חלקי חזה העוף יש לשטוח דק דק.
לוקחים חלק מהמילוי, מניחים על כל פרוסת חזה עוף ומגלגלים.
מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.
מסעדת "קלמה", חוף לידו אשדוד, טל' 08-8667241