עוף מוקפץ עם אגוזי קשיו

כמות ל-4 מנותמצרכים:75 גרם אגוזי קשיו1 גמבה אדומה פרוסה לרצועות דקות450 גרם חזה עוף חתוך לרצועות3 כפות שמן בוטנים CARA TERRA4 שיני שום כתושות1 כף רוטב סויה Taste of Asia2 כפות רוטב צדפות2 כפיות שמן שומשום Taste of Asia6-5 בצלים ירוקים (החלק הירוק) חתוכים לרצועות באורך 2.5 ס"מ.4 כוסות אורז תאילנדי Taste of Asia מבושלאופן ההכנהמחממים ווק על להבה בינונית. כשהוא חם מטגנים את הקשיו עד להשחמה.מוציאים מהווק ומניחים בצד.מגבירים את הלהבה ומחממים את שמן הבוטנים. מוסיפים את השום ונותנים לו לבעבע כמה שניות. מוסיפים את הגמבה ואת העוף ומקפיצים במשך 2 דקות.מוסיפים את רוטב הצדפות, וממשיכים להקפיץ לכיסוי אחיד של כל המרכיבים עד שהעוף מתרכך.מוסיפים לווק את שמן השומשום, אגוזי הקשיו והבצל הירוק.מערבבים ומגישים מיד עם אורז.מבצעים ומתכונים נוספים באתרמזרח ומערב, טל' 1-599-500-960סניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדרסניף ירושלים – הרב שמואל ברוך (אגריפס) 47

כמות ל-4 מנות

מצרכים:
75 גרם אגוזי קשיו
1 גמבה אדומה פרוסה לרצועות דקות
450 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
3 כפות שמן בוטנים CARA TERRA
4 שיני שום כתושות
1 כף רוטב סויה Taste of Asia
2 כפות רוטב צדפות
2 כפיות שמן שומשום Taste of Asia
6-5 בצלים ירוקים (החלק הירוק) חתוכים לרצועות באורך 2.5 ס"מ.
4 כוסות אורז תאילנדי Taste of Asia מבושל

אופן ההכנה
מחממים ווק על להבה בינונית.
כשהוא חם מטגנים את הקשיו עד להשחמה.
מוציאים מהווק ומניחים בצד.
מגבירים את הלהבה ומחממים את שמן הבוטנים.
מוסיפים את השום ונותנים לו לבעבע כמה שניות.
מוסיפים את הגמבה ואת העוף ומקפיצים במשך 2 דקות.
מוסיפים את רוטב הצדפות, וממשיכים להקפיץ לכיסוי אחיד של כל המרכיבים עד שהעוף מתרכך.
מוסיפים לווק את שמן השומשום, אגוזי הקשיו והבצל הירוק.
מערבבים ומגישים מיד עם אורז.

מבצעים ומתכונים נוספים באתר

מזרח ומערב, טל' 1-599-500-960
סניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)
סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדר
סניף ירושלים – הרב שמואל ברוך (אגריפס) 47

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר