כמות ל-4 מנות
מצרכים:
75 גרם אגוזי קשיו
1 גמבה אדומה פרוסה לרצועות דקות
450 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
3 כפות שמן בוטנים CARA TERRA
4 שיני שום כתושות
1 כף רוטב סויה Taste of Asia
2 כפות רוטב צדפות
2 כפיות שמן שומשום Taste of Asia
6-5 בצלים ירוקים (החלק הירוק) חתוכים לרצועות באורך 2.5 ס"מ.
4 כוסות אורז תאילנדי Taste of Asia מבושל
אופן ההכנה
מחממים ווק על להבה בינונית.
כשהוא חם מטגנים את הקשיו עד להשחמה.
מוציאים מהווק ומניחים בצד.
מגבירים את הלהבה ומחממים את שמן הבוטנים.
מוסיפים את השום ונותנים לו לבעבע כמה שניות.
מוסיפים את הגמבה ואת העוף ומקפיצים במשך 2 דקות.
מוסיפים את רוטב הצדפות, וממשיכים להקפיץ לכיסוי אחיד של כל המרכיבים עד שהעוף מתרכך.
מוסיפים לווק את שמן השומשום, אגוזי הקשיו והבצל הירוק.
מערבבים ומגישים מיד עם אורז.
מבצעים ומתכונים נוספים באתר
מזרח ומערב, טל' 1-599-500-960
סניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)
סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדר
סניף ירושלים – הרב שמואל ברוך (אגריפס) 47