כמות ל-4 מנות
מצרכים:
12 יחידות פטריות שיטאקה Taste of Asia ללא הגזע
מצרכים למילוי:
1 אריזה של רוטב קארי תאילנדי אדום של Asian Home Gourmet
100 גרם בשר עוף טחון
5 ערמוני מים קצוצים גס
1 כף ביצה טרופה
מצרכים לרוטב:
100 מ"ל חלב קוקוס Taste of Asia
1 כוס (220 מ"ל) מים
50 גרם פרוסות גזר
2 עלי כפיר-ליים
4 כוסות אורז תאילנדי Taste of Asia מבושל
אופן ההכנה
משרים את הפטריות במים חמימים עד שהן מתרככות ותופחות.
מערבבים בקערה ½ כפית רוטב הקארי האדום עם העוף, הביצה וערמוני המים.
מורחים את התערובת על הפטריות ומטגנים במחבת עד להזהבה קלה.
אופן הכנת הרוטב:
מחממים בסיר קטן 2 כפות חלב קוקוס.
מוסיפים את שארית רוטב הקארי ומערבבים עד שמתחילים לעלות הניחוחות של התערובת.
מערבבים את שארית חלב הקוקוס עם המים, עלי הכפיר-ליים והגזרים.
מביאים לרתיחה ומאחדים עם תערובת חלב הקוקוס והקארי.
מוסיפים את הפטריות המטוגנות לרוטב.
ממשיכים להרתיח 5 דקות ומגישים מייד עם אורז.
מבצעים ומתכונים נוספים באתר
מזרח ומערב, טל' 1-599-500-960
סניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)
סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדר
סניף ירושלים – הרב שמואל ברוך (אגריפס) 47