פטריות שיטאקה ממולאות בעוף ברוטב קארי תאילנדי

כמות ל-4 מנותמצרכים:12 יחידות פטריות שיטאקה Taste of Asia ללא הגזעמצרכים למילוי:1 אריזה של רוטב קארי תאילנדי אדום של Asian Home Gourmet100 גרם בשר עוף טחון5 ערמוני מים קצוצים גס1 כף ביצה טרופהמצרכים לרוטב:100 מ"ל חלב קוקוס Taste of Asia1 כוס (220 מ"ל) מים50 גרם פרוסות גזר2 עלי כפיר-ליים4 כוסות אורז תאילנדי Taste of Asia מבושלאופן ההכנהמשרים את הפטריות במים חמימים עד שהן מתרככות ותופחות.מערבבים בקערה ½ כפית רוטב הקארי האדום עם העוף, הביצה וערמוני המים.מורחים את התערובת על הפטריות ומטגנים במחבת עד להזהבה קלה.אופן הכנת הרוטב:מחממים בסיר קטן 2 כפות חלב קוקוס.מוסיפים את שארית רוטב הקארי ומערבבים עד שמתחילים לעלות הניחוחות של התערובת.מערבבים את שארית חלב הקוקוס עם המים, עלי הכפיר-ליים והגזרים.מביאים לרתיחה ומאחדים עם תערובת חלב הקוקוס והקארי.מוסיפים את הפטריות המטוגנות לרוטב.ממשיכים להרתיח 5 דקות ומגישים מייד עם אורז.מבצעים ומתכונים נוספים באתרמזרח ומערב, טל' 1-599-500-960סניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדרסניף ירושלים – הרב שמואל ברוך (אגריפס) 47

כמות ל-4 מנות

מצרכים:
12 יחידות פטריות שיטאקה Taste of Asia ללא הגזע

מצרכים למילוי:
1 אריזה של רוטב קארי תאילנדי אדום של Asian Home Gourmet
100 גרם בשר עוף טחון
5 ערמוני מים קצוצים גס
1 כף ביצה טרופה

מצרכים לרוטב:
100 מ"ל חלב קוקוס Taste of Asia
1 כוס (220 מ"ל) מים
50 גרם פרוסות גזר
2 עלי כפיר-ליים
4 כוסות אורז תאילנדי Taste of Asia מבושל

אופן ההכנה
משרים את הפטריות במים חמימים עד שהן מתרככות ותופחות.
מערבבים בקערה ½ כפית רוטב הקארי האדום עם העוף, הביצה וערמוני המים.
מורחים את התערובת על הפטריות ומטגנים במחבת עד להזהבה קלה.

אופן הכנת הרוטב:
מחממים בסיר קטן 2 כפות חלב קוקוס.
מוסיפים את שארית רוטב הקארי ומערבבים עד שמתחילים לעלות הניחוחות של התערובת.
מערבבים את שארית חלב הקוקוס עם המים, עלי הכפיר-ליים והגזרים.
מביאים לרתיחה ומאחדים עם תערובת חלב הקוקוס והקארי.
מוסיפים את הפטריות המטוגנות לרוטב.
ממשיכים להרתיח 5 דקות ומגישים מייד עם אורז.

מבצעים ומתכונים נוספים באתר

מזרח ומערב, טל' 1-599-500-960
סניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)
סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדר
סניף ירושלים – הרב שמואל ברוך (אגריפס) 47

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר