כנפיים בבירה ודבש

חומרים:20 כנפי עוף טריות 330 מ"ל בזלת אייל ענברי2 כפות דבשחופן פלפל שחור מעט מלחאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים יחד ומשרים את הכנפיים ל4 שעות לפני הצלייה. מניחים את הכנפיים על הגריל.בינתיים מצמצמים במחבת את המרינדה עד לסמיכות של הרוטב. מברישים את הכנפיים לאורך כל הצלייה.

חומרים:
20 כנפי עוף טריות
330 מ"ל בזלת אייל ענברי
2 כפות דבש
חופן פלפל שחור
מעט מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד ומשרים את הכנפיים ל4 שעות לפני הצלייה.
מניחים את הכנפיים על הגריל.
בינתיים מצמצמים במחבת את המרינדה עד לסמיכות של הרוטב.
מברישים את הכנפיים לאורך כל הצלייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר