חומרים:
נתחי ירך פטם – ללא עור, ללא עצם ונקי משומן
למרינדה:
1 בקבוק בזלת דאבל בוק 330 מ"ל
250 גרם דבש או סילן
250 גרם עגבניות מרוסקות או קטשופ
100 מ"ל רוטב סויה קיקומן
3 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל מרכיבי המרינדה (מומלץ במעבד מזון).
להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס גס.
להשרות את הנתחים במרינדה לפחות לשעתיים – רצוי למשך קרוב ל- 6 שעות.
לשמן את הגריל ולהניח את הנתחים עד לצלייה מלאה.
להמליח ולפלפל לפי הטעם.