סטייק פרגית ברוטב בזלת דאבל בוק

חומרים:נתחי ירך פטם – ללא עור, ללא עצם ונקי משומן למרינדה:1 בקבוק בזלת דאבל בוק 330 מ"ל250 גרם דבש או סילן 250 גרם עגבניות מרוסקות או קטשופ100 מ"ל רוטב סויה קיקומן3 שיני שום כתושותאופן ההכנה:לערבב היטב את כל מרכיבי המרינדה (מומלץ במעבד מזון).להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס גס.להשרות את הנתחים במרינדה לפחות לשעתיים – רצוי למשך קרוב ל- 6 שעות. לשמן את הגריל ולהניח את הנתחים עד לצלייה מלאה. להמליח ולפלפל לפי הטעם.

חומרים:
נתחי ירך פטם – ללא עור, ללא עצם ונקי משומן
למרינדה:
1 בקבוק בזלת דאבל בוק 330 מ"ל
250 גרם דבש או סילן
250 גרם עגבניות מרוסקות או קטשופ
100 מ"ל רוטב סויה קיקומן
3 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל מרכיבי המרינדה (מומלץ במעבד מזון).
להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס גס.
להשרות את הנתחים במרינדה לפחות לשעתיים – רצוי למשך קרוב ל- 6 שעות.
לשמן את הגריל ולהניח את הנתחים עד לצלייה מלאה.
להמליח ולפלפל לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר