עוף בסלרי

מתוך הספר "אוכלים טוב"6 מנות – כל מנה מכילה: 4 מנות חלבון, 1/2 מנת שומן, ירקות, סה"כ כ- 300 קלוריותחומרים:1 כף שמן1 בצל גדול קצוץ6 כרעי עוף קטנים ללא העורגבעולי סלרי אמריקני חתוכים לפיסות באורך 4 ס"מ מלח, פלפל שחור ופפריקה לפי הטעםאופן ההכנה:מחממים בסיר גדול מאד את השמן.מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב קלות.מוסיפים את כרעי העוף ומטגנים דקות אחדות.מוסיפים את הסלרי והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות.

מתוך הספר "אוכלים טוב"

6 מנות – כל מנה מכילה: 4 מנות חלבון, 1/2 מנת שומן, ירקות, סה"כ כ- 300 קלוריות

חומרים:
1 כף שמן
1 בצל גדול קצוץ
6 כרעי עוף קטנים ללא העור
גבעולי סלרי אמריקני חתוכים לפיסות באורך 4 ס"מ
מלח, פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם

אופן ההכנה:
מחממים בסיר גדול מאד את השמן.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב קלות.
מוסיפים את כרעי העוף ומטגנים דקות אחדות.
מוסיפים את הסלרי והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר